∴ 2014 – 2018

Нашата мисия е да помагаме и утвърждаваме българската душевност по начин, който изгражда едно по-пълноценно и здраво общество. Българка е онлайн списание за всички българи по света и у нас. Идеологията ни е вдъхновена от желанието да популяризираме позитивната информация за събития и хора занимаващи се с мотивираща, културна и иновативна дейност, която да отключва желание за развитие и свързване.

“Докато сте на земята, вие трябва да си помагате едни на други. Без взаимопомощ няма успех в живота.”

П. Д.

Пишете с нас

За да бъдете част от писателския екип на списание Българка е лесно. Изпратете вашите идеи и предложения на имейл: [email protected]
Времето за преглед на текст е от 3 до 7 дни. 
Ако текста ви е одобрен ще получите имейл и покана за подпис на споразумение за авторство и включване към екипа ни. 

Партньори

Реклама

Списание Българка подбира рекламодателите си и се интересува от въздействието на дейността която предлагат. За нас рекламата по страниците на списанието е повече от партньорство и е важно рекламиращият да има качествено въздействие.

ЧИТАТЕЛСКА АУДИТОРИЯ

Читателите на списание Българка са интелигентни и интегрирани в света индивидуалности. Обичат да четат за новости, природа, култура и коренa си. Интересуват се от природосъобразен начин на живот, екология и се вълнуват от актуални за обществото въпроси.

Основавайки се на информацията, която предоставя уебсайта на списание Българка и интересите на потребителите ни, вярваме, че рекламното позициониране ще бъде ефективно за всички компании, които осигуряват продукти и услуги, които са създадени с мисъл към природата и заобиколния ни свят.

МЕСТОЖИВЕЕНЕ / ДЪРЖАВИ

За повече информация пишете на имейл: [email protected]

Списание Българка е собственост на Seventh Green Circle Co., и цялото му съдържание е защитено от Българските и Американските закони за интелектуална собственост.

Българка не носи отговорност за публикации, съдържащи се в сайтовете, към които имаме добавки. Екипът на Българка си запазва правото да прави промени в общите условия, като тези промени ще бъдат публикувани и предоставени.

Приятно четене!

Абонирай се и получавай ........

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest