Access MBA – изложение за бизнес образование 13 май, София

13 май, хотел „Балкан“, София

На събитието ще се срещнат на едно място Топ международни бизнес университети от Европа и Северна Америка и престижни местни институции.

Годишната обиколка на изложението за бизнес образование Access MBA включва 125 международни бизнес университета и се провежда в 34 града в цял свят.

Срещите лице в лице дават възможност на кандидати с опит в бизнеса да открият най-добрата програма, която да отговаря на техните опит и очаквания. Всеки кандидат за МВА преминава подбор и процес на преценка от експерти в бизнес образованието, така че да се открие най-подходящият вариант за него. След това кандидатите, на които се осигурява достъп, получават специално направена за тях програма на събитието, която включва поредица от 25-минутни срещи с директори по прием на студенти.

„Целта на Access MBA е да скъси дистанцията между лидерите в бизнеса и елитните МВА програми от целия свят чрез индивидуални срещи между бъдещи МВА кандидати и директори по прием на студенти“ каза вчера Кристоф Кута, управител на Advent Group.

В събитието участват международни бизнес университети от Европа и Северна Америка, както и престижни местни институции. Кандидатите ще могат да се срещнат с представители на такива университети като IE Business School, American University in Bulgaria(AUBG), Vienna University of Economics and Business, University of Sheffield, IESE Global Executive MBA и много други. Събитието се очаква да посетят 120 квалифицирани кандидати от София и други градове на страната.

В допълнение към индивидуалните срещи с представители на университетите, кандидатите могат да разчитат на помощ по отношение на подготовката си за прием, да получат информация за входящия изпит GMAT и за наличните стипендии, да научат повече за процеса на прием в МВА програмите и да участват в панелни дискусии с представители на университетите и техни бивши студенти.

Силно търсената степен „Магистър по бизнес администрация“ подготвя професионалисти в бизнеса за Топ мениджърски позиции. В своя доклад за 2016 г., базиран на проучване сред корпоративни рикрутъри, американската организация Graduate Management Admission Council (GMAC) твърди, че до 85% от компаниите в световен мащаб планират да наемат притежатели на МВА дипломи. Този процент маркира възходяща тенденция, която достигна растеж от 22% за период от пет години и показват, че перспективите за работа пред притежателите на МБА са най-високи до момента. В допълнение, три от всеки четири компании заявяват, че планират да наемат хора директно на място в самите бизнес университети и така допълнително подчертават основното предимство на МВА образованието, а именно – напредъкът в кариерата.

Събитията Access MBA са мостът, който сближава лидерите в бизнеса и елитните МВА програми в цял свят чрез индивидуални срещи между бъдещи МВА кандидати и директори по прием на студенти.

Местата за индивидуални срещи с представители на Access MBA експерти са ограничени, затова възползвайте се от възможността да се регистрирате предварително.

За да получите своята безплатна покана за събитието, се регистрирайте онлайн.

коментари

сподели мнение

Your email address will not be published. Required fields are marked *

предишни

Нова платформа за кино обучение навлиза в българските училища

следващи

Чиста илюзия