Стартира най-голямото изложение за образование у нас

За поредна година на 17-ти март, в сградата на ЦУМ в София, стартира най-голямото образователно изложение провеждано в България – „Образование без граници“. В рамките на събитието досега са се представили над 450 участници от повече от 34 страни по света. На фона на въпросната впечатляваща статистика, тазгодишното му издание се отличава с особено богатата си, амбициозна и наситена програма.

За първи път на „Образование без граници“ ще имате възможност не само да получите актуална информация за вашето кандидатстване в чужбина, но и да вземете участие за място в конкурс за прием в едно от най-престижните световни висши финансови училища – Финансовият Университет към Правителството на Руската Федерация. Това е изключително рядка и уникална възможност за нашата страна.

Друг силен акцент в програмата на „Образование без граници“ е висшето обучение в Китай. През последните години то се нарежда сред най-висококачествените в света. Китайските университети вече традиционно задминават по редица показатели в световните образователни рейтинги и класации дори прочути колоси в тази сфера от ранга на Сорбоната. На тазгодишното издание на изложението ще гостуват представители на множество висши училища от Китай, които ще запознаят българските кандидат-студенти със своите програми и условия за кандидатстване.

На „Образование без граници“ ще се проведе и специален кариерен форум, в рамките на който младите хора от България ще имат възможност да кандидатстват за стаж или работа във водещите родни и чуждестранни компании. Това е една уникална и отлична възможност, пряко отнасяща се до тяхната бъдеща професионална и кариерна реализация.

Освен всичко останало, на тазгодишното издание на най-голямото изложение за висше обучение провеждано у нас – „Образование без граници“, ще гостуват и водещи университети от страни като Германия, Холандия, Япония, Китай, Чехия, Словакия, Русия, Латвия, Молдова, Грузия и др. Изложението ще се проведе от 17-ти до 19-ти март в сградата на софийския ЦУМ. То ще отвори врати за българските посетители три дни – петък, събота и неделя. Входът е свободен! Регистрирайте се предварително на http://edu-fair.eu и участвайте в кампанията „Аз сам избрах своето бъдеще!“.

коментари

сподели мнение

Your email address will not be published. Required fields are marked *

предишни

Quercus robur, приятно ми е!

следващи

„Психическата клиника“ на писателя Георги Райчев