„Сетивни градски пътувания“ – 27-ми и 28-ми май 2017 г., София

„Сетивните градски пътувания“ представят една необичайна гледна точка към града и неговите измерения. Пътувания, в които се достига по-голяма дълбочина на осъзнаване и преосмисляне на пространството, вън и вътре в нас. Пътувания, в които си едновременно воден и водещ в лабиринт от символи и образи, в самата тъкан на града, където сградите стават декори, а минувачите, актьори в едно своеобразно представление, случващо се единствено ТУК и СЕГА.

Създадени от „Театър на сетивата София“ и „Институтът за изследване на Тишината“, „Сетивните градски пътувания“ се случват ОТВЪД ДУМИТЕ, като същевременно въвличат и провокират всичките сетива на участниците (зрение, обоняние, слух, осезание и вкус).

Това са пътувания за експериментатори, за откриватели и за всички, които търсят поетичното измерение на живота около нас. Пътувания, които ти помагат да забавиш темпото, да спреш времето и дори да се изгубиш напълно. Колко далеч ще стигнеш, зависи от теб.
„Сетивните градски пътувания“ се случват на предварително определени дати, а маршрутът им е тайна, която се разкрива само на пътуващите. Това са сетивни преживявания за група от максимум 12 човека, които, в зависимост от формата си, траят между час и половина до пет часа.

Както на всички останали проекти на „Театър на сетивата София“ е необходимо предварително резервиране на място, чрез регистрационната форма на сайта.

Допълнителни инструкции и мястото за среща ще бъдат изпратени по имейл само на записалите се.

Предстоящи дати за сетивни пътувания са 27-ми и 28-ми май 2017 г. от 14:00 до 18:00 ч.

Повече за проектите на „Театър на сетивата София“ можете да намерите на http://sensorytheatresofia.com/

коментари

сподели мнение

Your email address will not be published. Required fields are marked *

предишни

Гватемала – страната на вечната пролет

следващи

Значение на Кирило – Методиевото дело за България