Сетивен концерт на „Shamani TRIO“

Концертите на „Shamani TRIO“ са редки събития, осъществявани на необичайни места с ограничена публика, която преминава през сетивен процес на притихване и вглъбяване. Създадени във взаимодействие с „Театъра на сетивата София“ и „Института за изследване на Тишината“, те са в истинския смисъл дълбоки „тишинавтски“ преживявания.

Сетивният концерт използва методите на „Театъра на сетивния лабиринт“, за да приготви и настрои фината чувствителност на публиката за музиката на „Shamani TRIO“, която винаги е непредсказуема, спонтанна и случваща се само Тук и Сега. Това е един концерт – ритуал, отвъд вербалната комуникация, при който тялото се оставя да си почине, а съзнанието поема по вълните на космически звуци, които отвеждат далеч…

Отвъд думите съществуват безкрайни възможности за общуване чрез сътворчество, случващо се в настоящето. Музиката на „Shamani TRIO“ чертае висините, които това сътворчество може да достигне.

„Shamani TRIO“ са виртуозният ромски цигулар Венци Такев, световният шампион по бийт бокс Skiller и мулти инструменталистът и експериментатор Balkan Scientist (Михаил Димов).

Сетивният концерт на „Shamani TRIO“ ще се случи на 23-ти май (вторник) във „Vertigo Tower“ (бул. „България“ 109).

Влизането на публиката става в две групи – от 18:30 и 20:00 ч.

Продължителността на сетивния концерт е 1 ч. 30 мин.

Местата са ограничени, затова е необходимо предварително записване на място и закупуване на билет чрез pегистрационната форма.

Цената на билета: 40 лв.

Тъй като концертът се случва по Новолуние, е добре да дойдете с конкретно намерение, желание или въпрос, който да усилите по време на ритуала.

коментари

сподели мнение

Your email address will not be published. Required fields are marked *

предишни

Изложение „Доверете се на българското“ за девета година ще постави на подиум българските производители

следващи

„Създатели на градски легенди, отварящи портали в тъканта на време-пространството“ – Златина & Михаил