Реклама

Списание „Българка“ е електронно издание за култура, стил, здраве, природа, пътуване, връща се често към корените си и обича да бъде част от културните събития по света и в България. Публикуваме оригинални текстове, коментари, анализи, фоторепортажи, интервюта, мнения и др., като се стараем да предлагаме положителната гледна точка над заобикалящата ни реалност и нуждите на българското общество у нас и по света.

ЧИТАТЕЛСКА АУДИТОРИЯ

Читателите на списание „Българка“ са интелигентни и интегрирани в света индивидуалности. Обичат да четат за новости, природа, култура и коренa си. Интересуват се от природосъобразен начин на живот, екология и се вълнуват от актуални за обществото въпроси.

Рекламните банери в списание „Българка“ са лимитирани и това ги прави забележими и ненатрапчиви, но ефективни и въздействащи.


МЕСТОЖИВЕЕНЕ / ДЪРЖАВИ


МЕСТОЖИВЕЕНЕ / ГРАДОВЕ


ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИ

Списание „Българка“ подбира рекламодателите си и се интересува от въздействието на дейността, която изпълняват, както и от продукта, който предлагат. За нас рекламата в страниците на списанието ни е повече от партньорство и е важно рекламиращият да има качествено въздействие, да подпомага икономиката, екологията или хората с дейността или продукта си.

Статистика, цени, позициониране и други формати

Основавайки се на информацията, която предоставя уебсайта на списание „Българка“ и интересите на потребителите ни, вярваме, че рекламното позициониране ще бъде ефективно за всички компании, които осигуряват продукти и услуги подпомагащи икономиката, екологията или нуждите на хората. Като тези продукти и услуги не са в опасност за природата и животинския свят. Рекламата тук ще бъде ефективна за всички културни институции и издателства.

За повече информация пишете на имейл: [email protected]