Пишете с нас

Приветстваме нови автори, които вярват в позитивността, емоционалността и светлото българско бъдеще.

Ето какво трябва да знаете:

  • Брой букви: Нямаме минимум, но повечето статиите обикновено се движат между 250-800 думи.
  • Звучене: Достъпно и като цяло положително. Огледайте се наоколо и вижте някои от публикуваните ни статии.
  • Оригиналност: Ние не приемаме статии, които вече са били публикувани или представени другаде онлайн, както и разпространяването на вече публикувана статия в „Българка“ към други сайтове.
  • След като статията, която сте написали е одобрена и публикувана, моля споделете я с приятелите си чрез електронна поща, вашия уебсайт, Facebook, Twitter. Ако вашият текст се допълва изключително добре с нашата философия и вие станете редовен публикуващ, можете да спечелите място на страницата „За нас“.
  • Понякога нямаме възможност да отговорим на всички веднага, но можем да ви уверим, че внимателно прочитаме всеки имейл и обикновено реагираме в рамките на 7 дни.
  • Какво търсим: Статии и идеи за личностно израстване, есета за уникални преживявания, здравословно хранене, здраве, екология и проекти, мода, арт, театър, музика, пътувания. Ние обичаме мнения, които помагат на нашите читатели да се свързват с българското, позитивното, енергията, която дава възможност на растеж, жизнерадост и ни свързва.
  • Какво търсим в рецепти: При подаване на рецепта, моля, не забравяйте да включите една оригинална, качествена снимка на вашето подготвено ястие. Моля, включете пропорциите, съставките (измервания), ясни указания за това, как да се подготви рецептата, както и въвеждащ параграф, който ни обяснява как или защо тази рецепта се е превърнала в една от любимите ви.
  • Снимки: Всички участници се насърчават да представят снимки с постовете си. Снимките трябва да са най-малко 850 пиксела широчина и 400 пиксела високи, или 72dpi.

Последни публикации


На 25-ти август тази година Ленард Бърнстейн щеше да навърши сто години. И макар и без него, светът празнува неговия юбилей с три вдъхновяващи спектакъла

В интеркултурния фестивал „Ден на Пролетта в китка цветя от света“ ще участват над 15 групи – 140 възрастни и 90 деца представящи: Румъния, Украйна,