Общи условия

Списание „Българка“ е собственост на „Seventh Green Circle Co.“, и цялото му съдържание е защитено от Българските и Американските закони за интелектуална собственост.

Не се позволява използването и публикуването на информация без разрешение!

Публикуването и разпространението на материали от списание „Българка“ става единствено по посочения ред:

  1. всички линкове от оригиналната статия трябва да бъдат запазени.
  2. да се посочи автора.
  3. да се запази същия лиценз на материала.
  4. да се посочи източника на оригинала в пълна и отчетлива форма.

Потребителят на „Българка“ се съгласява да получава електронни писма с информация, и споделяне на лични данни при покупка или регистрация. „Seventh Green Circle Co.“ се задължава да пази и обработва лични данни според закона за опазване на личните права.

Добрият тон и уважителното отношение при поставяне на коментари е абсолютно задължително. „Българка“ е мястото за позитивно отношение и ние вярваме в добрия тон. Изрично са забранени произволни и необмислени грубости по страниците на „Българка“ и предложените места за мнения и коментари. Посетителят и читателят на нашите страници има право да възрази писмено в електронно съобщение до „Българка“ на [email protected].

„Българка“ не носи отговорност за публикации, съдържащи се в сайтовете, към които имаме добавки. Екипът на „Българка“ си запазва правото да прави промени в общите условия, като тези промени ще бъдат публикувани и предоставени.

Приятно четене!

От екипа на „Българка“: 

Списанието е създадено за онези, позитивните, градивните, мислещите и смелите. За пътуващите по безкрайните полета на креативността, смелите мечти и промените.