„Образование без граници“ през март

От 11-ти до 13-ти март 2016 г. в „Националния дворец на културата“ ще се проведе новото издание на международно изложение „Образование без граници“. Събитието е уникална експозиция не само за региона, но и в световен мащаб. Форумът събира на едно място представители на средното и висшето образование от цял свят и традиционно генерира актуална информация и публичност за всички участващи страни.

Всяко издание на „Образование без граници“ има около 10000 посетители, които търсят възможности в сферата на средното и висшето образование, езикови програми, летни училища, работа и пътуване зад граница, програми за обмен.

Сред основните участници, които се очаква да привлекат вниманието, е известния като „люлка на китайската електронната промишленост“ – Университет за електронни науки и технологии на Китай, както и образователните министерства на Руската федерация и Кипър, които ще предоставят отлични стипендиантски възможности. На изложението участват много български училища и университети, което гарантира на всички млади хора огромен избор на неподозирани възможности за обучение и реализация в България или чужбина.

Изложението започва на 11-ти март с официално откриване от 11.00 ч. и ще бъде отворено до неделя. Входът е свободен след предварителна регистрация на www.edu-fair.eu или на място в НДК!

коментари

сподели мнение

Your email address will not be published. Required fields are marked *

предишни

Приказка без край

следващи

България с изложение „Образование без граници“